Virtuele Tour

Met onze hoge kwaliteit virtuele tours / walkthroughs kunt u als nooit te voren uw locaties delen met uw klanten. Gebruikers kunnen door gebouwen en ruimtes bewegen, eigen object plaatsen en aanpassen. Zo voelt een bezoeker zich thuis en bent u een stap dichterbij een succesvolle en innovatieve verkoop.

M4house

Dit is een voorbeeld van een persoonlijk project, gerendered in UE4. Het project is samen gemaakt met Tomasz Robaszek. Het exterieur heeft nog werk nodig.

Het modeleren en renderen heeft tussen de 3 en 4 dagen geduurd. De auto en iMac komen van 3dsky.org, de exterieur bomen komen van speed tree (gratis sample). Alle andere onderdelen zijn gemodelleerd ‘from scratch’.

Het project is ontworpen door Masahiko Sato van Architect show. Geweldig design!

Bialystok appartement

 

De klanten willen twee verlichting scenario’s – dag en nacht. Zij kunnen ieedere kamer zien in nacht en dag verlichting.

 

 

New York Loft

Dit is een interactive virtuele tour van een Loft. De gebruiker kunt materialen kiezen. Als het klaar is, kunt u cinematics spelen of fotos maken.

Het maken van dit ptoject duurde 2 weken, het laatste punt was om blueprints (voor materialen en media te gebruiken) te creëren.

 

U kunt ook het zelf proberen:

Aplication (exe) (1.8Gb)

Wilt u een Walkthrough laten ontwikkelen?

Neem contact met ons op en u ontvangt een vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, dwg.

Website by Webroots